OVER ONS

Ons zeskantige T-Huis stond voormalig aan de Sonsbeekzijde van station Arnhem. Door de uitbreiding van het station moest het plaats maken en is het gebouwtje in 2010 gedemonteerd en in 2012 is het opgebouwd in Park Presikhaaf. Hier doet het dienst als ons gezellige horecagelegenheid: Het T-Huis. 

Lunch, koffie met gebak, soep en heerlijke belegde broodjes

U kunt bij het T-HUIS terecht voor een heerlijke lunch binnen of op het terras. Koffie met gebak, soep en heerlijke belegde broodjes. Ook kunnen wij uw familiereünie, bedrijfsborrel of high tea voor u organiseren. Wij maken een arrangement op maat op basis van uw wensen.
De combinatie met de Stadsboerderij maakt dat ook vele vaders, moeders, opa’s en oma’s het T-HUIS kunnen bezoeken met hun (klein)kinderen na een bezoek aan de boerderij. Zoals u kunt zien houdt de menukaart ook rekening met de jonge gasten.

 

Sociaal, biologisch en duurzaam ondernemen

Zorgorganisatie Siza kreeg de kans op het bijzondere gebouw te gaan exploiteren als horecavoorziening. Het T-HUIS is een sociale onderneming. Mensen met een arbeidshandicap kunnen in het T-HUIS de fijne kneepjes van het horecavak leren en waar mogelijk uitstromen naar een regulier horecabedrijf waar ze kunnen werken met een jobcoach.
De gemeente Arnhem heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in de opbouw van de wijk Presikhaaf. Een horecavoorziening gaat het park nog vriendelijker en toegankelijker maken voor mensen uit de wijk en andere inwoners van Arnhem.
Wij staan voor sociaal, biologisch en duurzaam ondernemen.

 

Activiteiten

Wij bieden daarnaast ook verschillende activiteiten aan. Zo kan je bij ons de ruimte afhuren voor verschillende soorten feestjes en kunnen kinderen onze boer helpen en bij ons eten en drinken tijdens hun kinderfeestje. 

Reserveren? Dat kan!
Wij zijn te bereiken op onderstaande contactgegevens:

 

Locatie

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11:00 – 17:00
Donderdag: 11:00 – 17:00
Vrijdag: 11:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00
Zondag: 11:00 – 17:00

 

 

 

ADRES

Laan van Presikhaaf 3
6826 HA Arnhem

CONTACT 

026-3622392
info@t-huisarnhem.nl